? ??????????????Grungy Doodles? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??4 Grabs Today. 696 Total Grabs. ?????
?Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Punk Girls Rawk!? ????? ?? ???Rating: 4.5 (2 Ratings)??2 Grabs Today. 1127 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????E BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

WELCOME TO JEBAT-COLLECTION

;

PREPAID4U.NET

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

PENDAPATAN MUDAH DENGAN HANDPHONE ANDA

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

INGIN MEMBELI KOMPUTER ATAU LAPTOP DENGAN HARGA MURAH DAN MUDAH??!!

TETAMU JEBAT-COLLECTION

SAHABAT JEBAT_BERANI

RUANG IKLAN UNTUK DISEWA

;

ATTENTION PLEASE!!

UNTUK MAKLUMAT KEPADA SEMUA PENGUNJUNG JEBAT-COLLECTION,BLOG INI MASIH LAGI DALAM PROSES DINAIK TARAF..OLEH ITU SEBARANG KESULITAN AMAT DIKESALI...KEPADA PENGUNJUNG YANG BERHASRAT MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH MENHUBUNGI HAMBA DI TALIAN 0136363483 ATAU E-MAIL HAMBA jebat_berani@yahoo.com...DAN KEPADA PENGUNJUNG YANG MEMPUNYAI BARANGAN UNTUK DIJUAL BOLEHLAH JUGA MENGHUBUNGI HAMBA....INSAALLAH JIKA TIADA ARA MELINTANG BLOG INI AKAN MENYEDIAKAN PELBAGAI BARANGAN UNTUK DIJUAL PADA MASA YANG TERDEKAT INI...

PENGHANTARAN PERCUMA BAGI SEKITAR LEMBAH KELANG

PENGHANTARAN PERCUMA BAGI SEKITAR LEMBAH KELANG

PENHANTARAN BAGI LUAR LEMBAH KLANG

PENHANTARAN BAGI LUAR LEMBAH KLANG

KADAR BAYARAN UNTUK POS LAJU

SEM.M'SIA = RM10.00
SABAH,SRAWAK =RM12.00

BAYAR DI AKAUN MAYBANK JEBAT_BERANI 164306371584

BAYAR DI AKAUN MAYBANK JEBAT_BERANI 164306371584

100% GUARANTEED

100% GUARANTEED

ISI BORANG UNTUK TEMPAHAN

ISI BORANG UNTUK TEMPAHAN

Ahad, 1 November 2009

PERLAWANAN AKHIR PIALA MALAYSIA:KELANTAN V/S NEGERI SEMBILAN

HARI NIH AMBO JUST NOK BUAK PENGUMUME HOK AMBO RASA UMUMNYA DAH TAHU..KELATE MASUK FINAL WEH..LAWE NOGORI SEMBILAN...KALI NIE MERASO GOK AMBO GI STADIUM BUKIT JALIL SOKONG PASUKE KESAYANGE AMBO..ASYIK-ASYIK DOK TENGOK PASUKE ORE LAIN JAH HOK MASUK FINAL..AMBO TOK KISOH LA KALU KELATE MENE KO KALOH..TAPI HARAP-HARAP MENE LA...GOMO KELATE GOMO!!!


PERTEMBUNGAN PASUKAN KELANTAN DAN PASUKAN NEGERI SEMBILAN PASTINYA PANAS OLEH KERANA SEJARAH YANG TELAH TERJADI DALAM PERSAINGAN LIGA SUPER SEBELUM INI.NAMUM HAMBA HARAPKAN TIADA LAGI KEJADIAN PERGADUHAN YANG DICETUSKAN OLEH PENYOKONG TAK KIRALAH DARI PASUKAN KELANTAN MAHUPUN PASUKANNEGERI SEMBILAN


JADIKAN STADIUM BOLA SEPAK SEBAGAI TEMPAT YANG SELAMAT UNTUK MENONTON PERLAWANAN BOLA SEPAK UNTUK SEISI KELUARGA.SEHARUSNYA SEMANGAT KESUKANAN DITITIK BERATKAN SEMASA MENONTON PERLAWANAN AKHIR NANTI.KALAH DAN MENANG ADALAH ADAT PERTANDINGAN YANG HARUS KITA TERIMA DENGAN HATI YANG TERBUKA.JANGAN SAMPAI SENTIMEN KENEGERIAN MEMPENGARUHI DIRI SEHINGGA KITA LUPA PADA SEMANGAT KESUKANAN.


SETIAP PASIKAN YANG BERTANDING DAMBAKAN KEMENANGAN,JANGAN SAMPAI API SEMANGAT PERJUANGAN MEREKA YANG DITENGAH PADANG MELARAT PULA KEPADA KITA YANG MENONTON.CUKUPLAH SEKADAR KITA DI LUAR PADANG INI BERSORAK MENAIKKAN SEMANGAT MEREKA YANG DITENGAH PADANG.


HAMBA BERHARAP SANGAT KEPADA KEDUA-DUA PASUKAN AGAR MEMPAMERKAN MUTU PERLAWANAN YANG HEBAT DAN KEKALKAN SEMANGAT KESUKANAN AGAR PENONTON GEMBIRA MENYAKSIKANNYA.DAN KEPADA KEDUA-DUA PENONTON DARI PASUKAN KELANTAN DAN JUGA NEGERI SEMBILAN,JAGALAH TINGKAH LAKU AGAR TIADA SEBARANG PROBOKASI YANG BERLAKU.


KEKALKAN STADIUM BOLA SEPAK SEBAGAI TEMPAT YANG SELAMAT UNTUK SEISI KELUARGA MENYAKSIKAN KEMERIAHAN BOLA SEPAK TANAH AIR!!

0 ulasan: